Het Grote Korfbalboek is een initiatief van Korfbalschool Grou en Dirjan Bouma voor korfbaltrainers die zonder inspiratie zitten of hun team wel eens een andere oefening voor willen schotelen. Omdat wij als korfbalschooltrainers al tientallen zo niet honderden trainingen hebben gegeven en bedacht, hebben wij genoeg oefeningen om jou hiermee te helpen.

In 2016 is Dirjan begonnen met het vastleggen van zijn oefeningen in een boek. Door de jaren staan er nu zo’n 100 oefeningen in en zijn deze met behulp van de Korfbalschool op video verfilmd.

Zo maar een bladzijde uit het geschreven boek

Aan de hand van korte video’s met voorbeelden leggen wij verschillende korfbal-oefeningen op YouTube aan jou uit! Daarnaast geven we je tips zodat je de oefening aan kan passen op het niveau van jouw trainingsgroep. Op dit moment zijn er al meer dan 30 oefeningen beschikbaar en worden er wekelijks nieuwe video’s geüpload met nog meer nieuwe trainingsstof. Zo kan je niet alleen zoeken op trainingen voor jouw leeftijdsgroep, maar ook op korfbalonderdeel.

Alle video’s zijn te bekijken via het YouTube-kanaal Het Grote Korfbalboek. Maar vanaf nu dus ook op deze website! Waardoor je nog sneller en beter de perfecte oefening kunt vinden voor jouw team!