Talenten trainen onder toeziend oog van hoofdtrainers Dirjan en Martijn

Korfbalschool Grou heeft in totaal drie verschillende teams, verdeeld over twee categorieën. Dit zijn de twee C-talententeams bestaande uit elk 12 spelers en de E-talentengroep bestaande uit 20 pupillen. De E-talenten trainen 6x tijdens de veldnajaarscompetitie compleet met een afsluitend mixtoernooi. Onze C-talententeams trainen 10x tijdens de veldvoorjaarscompetitie inclusief een oefenwedstrijd en het afsluitende North League toernooi. De trainingen worden verzorgd door eigen trainers en verschillende gast- en hulptrainers die elke week het uiterste uit de spelers proberen te halen. In de verschillende categorieën hebben we een andere filosofie wat betreft het aantal spelers per team, trainingsaanbod en opbouw van trainingen. Wat dat verschil precies is vind je in de verschillende submenu’s van onze pagina.

Korfballen op het wad tijdens de speciale training

Naast deze trainingsgroepen bieden wij ook clinics aan korfbalclubs, scholen en zelfs internationale jeugdteams. Tijdens deze clinic gebruiken we toepasselijke oefeningen uit Het Grote Korfbalboek en gaan we zo diep mogelijk op de oefenstof in die volgens de opdrachtgever behandeld moet worden.

Voor alle info ga je naar de site!