Marije deelt de bidons en shirts uit bij aankomst van het kamp

Korfbalkamp Fryslân is een drie dagen durende unieke beleving! Het korfbal evenement vindt plaats op sportpark Meinga te Grou op de korfbalvelden van KV Mid-Fryslân. Het kamp is bedoeld voor F, E, en D pupillen. In de ochtend en in de begin van de middag vinden de korfbal trainingen plaats. Tijdens het namiddag en avond programma worden er verschillende activiteiten verzorgd door de manager events van korfbalkamp Fryslân. Elke activiteit is verschillend en speelt in op de doelgroep. De trainingen worden verzorgd door trainers die in bezit van trainersdiploma’s en korfballen zelf op hoog niveau in Nederland. De meeste trainers van Korfbalkamp Fryslân volgen een studie aan de Hanze Hogeschool voor Sportstudies.

Het beachkorfbal-toernooi wordt ook dit jaar weer gespeeld

De E en D pupillen blijven slapen op het sportpark in legertenten vlakbij de kantine. Het team van Korfbalkamp Fryslân blijft ook slapen op sportpark Meinga. De F pupillen worden verzocht om 19:00 uur opgehaald te worden door hun ouders/verzorgers. Slaapt een E of D pupil liever thuis, geef dit dan aan bij het inschrijven.

Wil jij korfbal leren, maar ook deelnemen aan leuke activiteiten tijdens Korfbalkamp Fryslân? Klik dan snel door naar de site!