Het Grote Korfbalboek en Korfbalschool Grou kunnen voor jou een clinic verzorgen. We hebben, sinds het eerste Korfbalschoolseizoen, ons in de kijker gespeeld met onze talentengroepen. Daarom hebben we het jaar daarop ook de E(en) keer extra aan ons arrangement toegevoegd. Nadat dit ook een groot succes werd zijn we voor verschillende doelgroepen clinics gaan geven aan de hand van de trainingsmethode van onze Korfbalschool.

Zo gebruiken we toepasbare oefeningen uit Het Grote Korfbalboek en gaan ook echt dieper op de stof in die volgens de gevraagde clubs behandeld moet worden. Zo heb je een mix van veel spellen die met de stof te maken hebben en oefeningen die tactisch moeilijker zijn dan een normale training. Onze filosofie is dat door deze afwisseling de ontwikkeling van de jeugdspelers het snelst gaat.

Dirjan geeft een clinic tijdens Korfbalkamp Fryslân

We hebben al voor verschillende clubs clinics mogen verzorgen, o.a. LDODK, KV Drachten, KV Mid-Fryslan, DTG, KC Harich en Lemmer. Ook hebben we aan internationale jeugdteams clinics gegeven, Tsjechië U19, Hongarije U15, Portugal U15, Engeland U15, Catalonië U15, Duitsland U15 Slowakije U15 en Nederland U15. Als laatste zijn we voor Korfbalschool Grou en Het Grote Korfbalboek naar Hongarije afgereisd om trainers en coaches te helpen!

Diverse scholen hebben ook al gebruik gemaakt van onze clinics. Dit is iets minder op het leren gericht maar net zo leuk! Wij willen namelijk ook zo veel mogelijk kinderen op korfbal krijgen! Zo hebben we naast basisscholen en middelbare scholen ook op het speciaal onderwijs les gegeven.

Wil jij met jouw team ook een clinic van Korfbalschool Grou? Neem dan contact met ons op door hier te klikken. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.